Magyar Lovaskultúra


A Magyar Lovaskultúra honlap szándéka, hogy közösséget teremtsen. Olyan emberek közösségét kívánja szolgálni, akik számára a lovakkal való ősi társas  kapcsolat nem teljesítmény-kényszeren alapul. Akik lovaglási stílustól, szakágtól függettlenül a lovaglást nemes, jellemformáló sportként, a sportot az emberi kultúra részeként testük és lelkük épülésére űzik. Ha pedig netán versenyeznek, a versenyt olyan játéknak tekintik, amely helyezéstől és eredménytől függetlenül mindenki számára egyaránt örömet, felüdülést jelent, és ahol a közösség együtt örül a sikereknek, egyetlen igazi sikerként önmagunk fölülmúlását tekintve.

A Magyar Lovaskultúra közössége személyes ismerettségeken és a világháló szolgáltatásain épülő kapcsolatokon alapul. A közösségnek nincsenek írott szabályai, csupán az emberi kapcsolatok íratlan (persze sokszor és sokhelyen leírt) szabályain alapul. Tisztségek, előjogok, rangok és hatalom nincsenek, a barátság, a segítő szándék és a kölcsönös megbecsülés a közösség szervező ereje. A közösségnek nincsenek javai, így nincs min osztozkodni.

 

Honlapunk a kapcsolatfölvételnek több módját is kínálja. Látogatóink írhatnak a  >>Vendégkönyvünkbe, és megkereshetnek bennünket elektronikus levélben a  >>LEVÉLKÜLDÉS<< linkre kattintva.

 

Az érdekesebb kérdéseket és válaszainkat közzétesszük >>Kérdések és válaszok címen.

 

Lásd még: >>Érdekes kérdések

Ha valaki kapcsolatba szeretne velünk kerülni, vagy észrevétele, megjegyzése van honlapunkhoz, az alábbi linkre kattintva tud nekünk levelet küldeni:

 

>>LEVÉLKÜLDÉS<<

Oldalainkra legtöbben internetes keresők útján találnak rá. Egy ideig lehetőségünk volt nyomon követni, milyen kereső szavakat használnak olvasóink, s ebből láttuk, mik azok a leggyakoribb, legérdekesebb kérdések, amikre válasz keresnek. Igyekszünk részletesebben is elmondani, amit ezekről gondolunk. Ezért nyitottuk meg az "Érdekes kérdések" rovatunkat, ezzel is próbáljuk kihasználni a "virtuális kapcsolattartás" adta lehetőségeket.